een gerenommeerde wijnwinkel in het zuiden van het land

Omschrijving bedrijf / bedrijfsvoering

Sinds 2010 is deze wijnwinkel in het zuiden van het land gevestigd. Zij biedt een groeiend assortiment van kwaliteitswijnen variërend van gangbare wijnen tot exclusievere merken. Als wijnspeciaalzaak verzorgt zij naast verkoop aan consumenten, ook wijnen voor de plaatselijke horeca.

 

Dienstverlening

Advisering in verlenging van de bestaande huurovereenkomst of verhuizing naar een nieuwe locatie. Op basis van gesprekken met verhuurder en een gedegen marktonderzoek is gekozen voor relocatie waarbij RealEffect heeft gezorgd voor de huur van de nieuwe centrumlocatie alsmede beëindiging van de bestaande huurovereenkomst.

 

Opdrachtgever

De bedrijfsvoering in deze branche is sterk afhankelijk van de locatie van het winkelpand. Een verhuizing is in meerdere opzichten ingrijpend. Een insider met ervaring in de huur van winkelruimtes blijkt een aanzienlijk verschil te maken. RealEffect heeft als specialist bijgedragen in het besluit om te gaan verhuizen en heeft als woordvoerder namens de opdrachtgever een mooi onderhandelingsresultaat bereikt.  De investering in RealEffect is véél lager dan wat het aan de andere kant oplevert. “Wanneer iemand mij om informatie vraagt, beveel ik RealEffect van harte bij collega ondernemingen aan. Een ander leuk deel van de samenwerking was, gezien mijn branche en passie, dat betrokkenen bij RealEffect ook van een goed glas wijn houden”.

 

Ruimte om te ondernemen
Ruimte om te ondernemen