Amway

Omschrijving bedrijf / bedrijfsvoering

Amway is samen met het moederbedrijf Alticor ’s werelds grootste onderneming in de directe verkoop en actief in meer dan 70 landen. De productlijnen bestaan onder andere uit voedings-, schoonheids- en huishoudelijke producten.

 

Dienstverlening

Amway maakt gebruik van een logistiek complex van circa 22.000 m2 alsmede een kantoorgebouw van circa 3.000 m2 in Venlo. Aan RealEffect is gevraagd om het bestaande contract te verlengen met de focus op kostenreductie en upgrading van het complex.

 

Opdrachtgever

RealEffect heeft namens Amway de onderhandelingen over verlenging van het huurcontract verzorgd met een optimaal resultaat. Naast aanzienlijke verlaging van de huurlasten is een totale upgrading van techniek en afwerking van het gehuurde complex overeengekomen. Aansluitend heeft RealEffect de upgrading namens Amway begeleid hetgeen binnen de afgesproken tijd in goed overleg met de verhuurder is afgerond. Aansluitend verzorgt RealEffect de dagelijkse facilitaire zaken welke gerelateerd zijn aan de huurovereenkomst waarmee een optimale werkomgeving voor de betrokken medewerkers is geborgd met aantoonbare kostenreducties.

Ruimte om te ondernemen
Ruimte om te ondernemen