Kinderopvang DAK kindercentra


Omschrijving bedrijf / bedrijfsvoering

Kinderopvang Dak kindercentra bestaat uit circa 60 vestigingen verspreid over de regio Haaglanden (Den Haag, Voorburg en Rijswijk). In de kindercentra wordt een breed scala aan producten en diensten aangeboden zoals kinderdagverblijfpeuteropvangschooltijdenopvangbuitenschoolse opvangvakantie opvang en diverse vormen van flexibele opvang zoals weekeindopvang en 17 uursopvang.

 

Dienstverlening

RealEffect levert meerdere vastgoeddiensten zoals verlenging van de huurovereenkomst van het hoofdkantoor, huur van locaties, portefeuilleanalyse alsmede het realiseren van kostenreducties op gebied van huisvesting.

 

Opdrachtgever

Dak waardeert in hoge mate het inlevingsvermogen vanuit RealEffect waarmee de kern van ieder vraagstuk scherp wordt gesteld. De wijze waarop de uitvoering vervolgens vorm en inhoud krijgt verloopt met een prettige ‘zuidelijke inslag’, met een aantoonbaar goede commerciële uitkomst. Alle stappen om te komen tot uitvoering van de opdracht worden transparant gecommuniceerd. De prijsstelling van de dienstverlening is helder waarmee er geen verrassingen achteraf zijn. Op basis van de ervaringen beveelt Dak kindercentra RealEffect van harte aan.

Ruimte om te ondernemen