“De weg naar de oplossing is zeker
zo belangrijk als de oplossing zelf”
Marcel Doornkamp
Vastgoed adviseur en partner RealEffect

Hoe wij werken

Wij maken complexe zaken transparant, zodat u weloverwogen de juiste keuze kunt maken voor een optimale huisvesting. Aan de hand van een bewezen stappenplan wordt elk belangrijk facet in het proces behandeld, zodat we toe kunnen werken naar het voor u meest optimale resultaat. Zo realiseren wij ruimte voor u én uw onderneming.

Stappenplan

Met het inmiddels bewezen ‘RealEffect stappenplan’ ontvangt u het voor u meest optimale resultaat. Van de inventarisatie tot aan de besluitvorming, elk belangrijk facet op de weg naar de huisvestingsoplossing wordt behandeld. Voor elke huisvestingsvraag schrijven we het RealEffect stappenplan ‘op maat’ toe naar een project.

De kracht van ons netwerk

Bij de keuze voor een optimale huisvesting spelen vele factoren zoals toekomstvisie, ruimtebehoefte, bereikbaarheid, budget, uitstraling, duurzaamheid en cultuurverandering. Het gaat uiteindelijk om het samenspel van het gebouw, de omgeving én om mensen die in de organisatie werken. Om deze facetten optimaal op elkaar te laten aansluiten heeft RealEffect een netwerk van specialisten om zich heen. Afgestemd op de specifieke situatie van de opdrachtgever zorgt RealEffect desgewenst voor de coördinatie en inzet van deze specialisten.
Stappenplan-poppetjes
Ruimte om te ondernemen