Technia Benelux

Omschrijving bedrijf / bedrijfsvoering

Technia is een toonaangevend kennisbedrijf op het gebied van Product Lifecycle Management. Zij ondersteunt wereldwijde organisaties in sectoren zoals life sciences, automotive, reizen, retail, offshore, telecom, fashion en Food & Beverage. Zij zijn wereldwijd voor meer dan 4.000 industriële bedrijven een strategische partner.

 

Dienstverlening

Het hoofdkantoor in Loenen voldeed op gebied van duurzaamheid, uitstraling en ligging niet meer aan de doelstellingen van de organisatie. Technia heeft RealEffect gevraagd om haar te begeleiden naar een voortijdige beëindiging van deze locatie en aansluitend te begeleiden bij de zoektocht naar een nieuw passend hoofdkantoor. Nadat met verhuurder overeenstemming was bereikt over de voortijdige afkoop is met behulp van een programma van eisen, financiële analyse en marktonderzoek een nieuw kantoor gehuurd in Nieuwegein.

 

Opdrachtgever

RealEffect heeft TECHNIA Benelux zeer professioneel geholpen met hun zoektocht naar een nieuwe standplaats. Naast een optimaal resultaat bij de voortijdige beëindiging van de huurovereenkomst heeft RealEffect ons goed begeleid bij marktonderzoek en de bezichtiging van verschillende locaties. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een heldere locatiekeuze waarbij RealEffect hun ervaringen duidelijk in praktijk bracht, gelet op het complete onderhandelingsresultaat. We zijn erg dankbaar voor de inzet van RealEffect, zonder hun hulp hadden we niet zo’n passend kantoorpand kunnen vinden.

Ruimte om te ondernemen
Ruimte om te ondernemen