Landal GreenParks

Omschrijving bedrijf / bedrijfsvoering

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bijna 90 vakantieparken met in totaal bijna 15.000 vakantieaccommodaties. Landal GreenParks onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken.

 

Dienstverlening

Het huidige hoofdkantoor in Leidschendam voldoet, door vergaande implementatie van duurzaamheid en veranderde vraag van de organisatie, niet meer aan de doelstelling. Landal heeft aan RealEffect gevraagd om begeleiding bij het opstellen van het programma van eisen en aansluitende verwerving van een nieuw passend hoofdkantoor. Na een grondig marktonderzoek heeft RealEffect de onderhandelingen gevoerd bij de huur van het nieuwe hoofdkantoor in Den Haag dat een werkplek zal bieden aan de medewerkers.

 

Opdrachtgever

Landal GreenParks heeft op een vlotte, prettige en vooral constructieve wijze samengewerkt met RealEffect. Gedurende dit traject heeft RealEffect op een flexibele wijze steeds optimaal geanticipeerd op gewijzigde inzichten vanuit de organisatie. Het commerciële resultaat mag er zeker zijn!

Ruimte om te ondernemen
Ruimte om te ondernemen