GD Medical Pharma

Omschrijving bedrijf / bedrijfsvoering

GD Medical Pharma is een Nederlandse, onafhankelijke groothandel met een breed assortiment medische hulpmiddelen en disposables op het gebied van o.a. wondzorg, diabetes, incontinentie, stoma, urologie en medische voeding. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een full servicepartner met specialisaties in diverse productgroepen. Het betreft zowel medische hulpmiddelen als geneesmiddelen. Haar afnemers zijn ziekenhuizen, zorginstellingen, medische speciaalzaken en apotheek groothandels.

 

Dienstverlening

Naast haar groothandelsvoorzieningen bezit GD Medical Pharma meerdere apotheken. Voor de optimalisatie van de bedrijfsvoering heeft zij RealEffect gevraagd het dagelijks beheer van haar vastgoed te verzorgen zoalsĀ heronderhandeling van huurovereenkomsten, wijzigingen in contracten en doorvoeren van kostenreducties.

 

Opdrachtgever

RealEffect is een professionele no-nonsens organisatie die met gedegen kennis van zaken ondersteunt wanneer het aankomt op huisvesting. Het is een prettig team om mee samen te werken, voor zowel de opdrachtgever als voor de tegenpartij, waarbij de persoonlijk benadering centraal staat. Projecten worden van begin tot eind afgewerkt zonder losse eindjes waardoor wij meer ruimte krijgen om te ondernemen.

Ruimte om te ondernemen
Ruimte om te ondernemen