Fysiotherapie Scholten

Omschrijving bedrijf / bedrijfsvoering

Fysiotherapie Scholten is een vooruitstrevende praktijk voor fysio- en manuele therapie. Naast reguliere fysiotherapie beschikt Fysiotherapie Scholten over specialisaties ten aanzien van manuele therapie, sportfysiotherapie, fysiofitness, echografie en hebben zij veel affiniteit met sport.

 

Dienstverlening

Fysiotherapie Scholten had meerdere vestigingen in Rosmalen en ’s Hertogenbosch. Doelstelling van de onderneming was om haar diensten aan te bieden vanuit één hoofdvestiging. Hiermee wordt uitbreiding gerealiseerd van faciliteiten met een hoger serviceniveau. In overleg met RealEffect is een programma van eisen opgesteld en een financiële analyse en marktonderzoek uitgevoerd. Na selectie van een locatie voeft RealEffect intensieve gesprekken met de eigenaar. Uiteindelijk heeft dit geleid tot aankoop van haar huidige hoofdvestiging te Rosmalen.

 

Opdrachtgever

Wij waren erg tevreden over het inlevingsvermogen, bereikbaarheid en toegankelijkheid van RealEffect. Met grote betrokkenheid, en veel ervaring in deze trajecten, hebben ze voor ons slimme dingen gedaan. Ze denken echt verder op juridisch of facilitair vlak en betrekken dit bij de onderhandelingen. De samenwerking is echt goed bevallen en als we weer zoiets gaan doen is het echt iets waard om RealEffect weer in te schakelen!

Ruimte om te ondernemen
Ruimte om te ondernemen