De Dam Apotheek

Omschrijving bedrijf / bedrijfsvoering

De Dam Apotheek dateert uit 1882 en is een van de twee apotheken die door een zelfstandige ondernemer in hartje Amsterdam wordt geëxploiteerd. Dagelijks verzorgt zij de medicijnvoorziening in hoofdzakelijk het centrum van Amsterdam en de oude binnenstad.

 

Dienstverlening

De Dam Apotheek werd geconfronteerd met een opzegging door haar verhuurder. RealEffect heeft aansluitend de begeleiding verzorgd bij de huuronderhandelingen. Na een intensief traject is er een nieuw verbouwde ruimte, tegen marktconforme voorwaarden, opgeleverd welke volledig aan de wensen van huurder voldoet.

 

Opdrachtgever

De samenwerking met RealEffect heb ik ervaren als bijzonder prettig, héél deskundig en to the point. RealEffect is destijds ingeschakeld vanwege een ingewikkelde, complexe en langdurige situatie met de verhuurder. Omdat de apotheek openbleef tijdens de verbouwing moest het gesprek met specifieke vragen over vastgoed en het oplossen van de problemen plaatsvinden náást de normale werkzaamheden. Elke keer weer is RealEffect het gesprek aangegaan met de verhuurder die hiermee een gesprekspartner op niveau kreeg. Wij hebben namelijk wel verstand als apotheker, maar niet van vastgoed. Steeds weer bedacht RealEffect inventieve oplossingen om impasses te voorkomen zodat wij nu naar alle tevredenheid weer terug op onze oude stek zitten. Deze dienstverlening is iedere cent waard.

Ruimte om te ondernemen
Ruimte om te ondernemen